logo
facebook-color
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

disnten-listview-banner

Diensten

Services die klaar staan voor de klant

De diensten van Autobedrijf Lex Vilier

Naast autoverkoop, bieden wij ook een gevarieerd pakket diensten aan om de aan- of verkoop van uw auto zo makkelijk mogelijk te maken. Van financieren en verzekering tot leasen. Bekijk hieronder ons totale aanbod diensten en neem gerust contact op bij vragen.

 

Financiering

Wilt u een (andere) auto kopen, maar betaalt u liever maandelijks? Dan is een financiering voor uw auto een optie.

LEES MEER

Private lease

Vrolijk rondrijden in een nieuwe auto of een zo goed als nieuwe occasion, wie wil dat nu niet? Voor bij wie de aankoopprijs als privérijder even niet goed uitkomt, is er goed nieuws.

LEES MEER

Zoekopdracht

Wij proberen zoveel mogelijk variatie in ons occasionaanbod te hebben. Helaas is het niet altijd mogelijk om een voorraad te hebben waarin iedereen zijn of haar droomauto vindt.

LEES MEER

Verzekering

U wilt uw auto zo goed mogelijk verzekeren. Of het nou een zakelijke of particuliere rijder bent, u wilt geen gedoe en betaalbare premies.

LEES MEER

Garantie

We maken gebruik van verschillende garantie- en afleverpakketten, waaronder BOVAG-garantie. In de advertentie van betreffende auto staat vermeld wat van toepassing is.

LEES MEER

Inkoop

Heeft u een auto waar u vanaf wilt? Autobedrijf Lex Vilier kan u mogelijk helpen. Via onze website kunt u snel en eenvoudig uw auto taxeren en verkopen.

LEES MEER
Morgen Internet - Light website