logo
facebook-color
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

acties-list-view-banner

LPG

Alleen het beste voor onze klant

LPG bij Autobedrijf Lex Vilier


Er zijn verschillende redenen om over te stappen van benzine naar LPG. Met LPG rijdt u een stuk goedkoper dan met benzine. Het prijsverschil is aanzienlijk. Bovendien doet een goede computergestuurde LPG-installatie qua vermogen niet onder voor een benzinemotor. Informeer daarom naar de mogelijkheden bij ons om over te stappen van benzine naar LPG!

 

Lex Vilier specialist in LPG

Er zijn verschillende redenen om over te stappen van benzine naar LPG. Informeer daarom naar de mogelijkheden bij ons om over te stappen van benzine naar LPG!

LEES MEER

Inbouw

De inbouw van autogas installaties moet nauwkeurig en goed gebeuren om het beste rendement te behalen. LPG inbouw kan u vele voordelen opleveren als deze inbouw goed uitgevoerd is.

LEES MEER

Storing

Een goed werkende LPG installatie is afhankelijk van de kwaliteit van het lpg inbouwbedrijf. Des te nauwkeuriger die werkt, des te beter zal de installatie functioneren. Veel storingen worden veroorzaakt door slechte verbindingen of afwerking.

LEES MEER

Wat is klepbeschadiging?

De kleppen en klepzittingen van een aantal motoren zijn gevoeliger voor slijtage wanneer op LPG of CNG gereden wordt. Dit probleem doet zich bij benzinemotoren niet voor omdat aan benzine bepaalde additieven worden toegevoegd waarmee de kleppen en klepzittingen worden gesmeerd. Dit additief is niet aanwezig in de brandstoffen LPG en CNG.

LEES MEER

Prins

Wij zijn Prins VSI Specialist - LPG Dedicated & Universal Installer. Prins Autogassystemen B.V., onderdeel van Westport, is al bijna 30 jaar toonaangevend in de ontwikkeling van alternatieve brandstofsystemen.

LEES MEER

Vialle

Autobedrijf Lex Vilier staat in de regio Gelderland (Arnhem - Over Betuwe - Nijmegen) bekend als een bedrijf dat vakwerk levert als het gaat om LPG inbouw (koppeling) Inbouw - Autobedrijf Lex Vilier  en reparatie. Dit komt mede doordat het leverancier is van het merk Vialle.

LEES MEER

Eurogas

Ook van Eurogas zijn we dealer. Autobedrijf Lex Vilier levert Eurogas autogas systems.

LEES MEER
Morgen Internet - Light website